top of page

Fasiliteter i start/målområdet

Øvre Bekkelaget Tennisklubb ligger rett ved hundejordet i Ekebergparken og med fin utsikt til fjorden og byen. 


Tilgang til toalett og garderobe/dusj i klubbhuset.

Selve klubbhuset er ikke kjempestort, men gir akkurat nok plass til at hver deltaker kan ha plass til en stol (stoler i lokalet) og utstyret sitt. Med tanke på plassen er det i begynnelsen kanskje noe trangt for support å være i lokalet samtidig.


Klubbhuset gir mulighet til å varme seg mellom rundene og er også et oppholdssted for support og funksjonærer.


Det vil være to klubbtelt utendørs og mange vil muligens foretrekke å ha stolen sin (må ha egen stol) og utstyret sitt ute og oppholde seg der mellom rundene. Det er muligheter for å sette opp telt nært startområdet.

Adkomst og parkering

Gangavstand (for sprekinger) fra Oslo sentrum. Gå til gamlebyen og følg gangsti opp til Ekebergrestauranten og videre derfra.Buss nr 74 fra Jernbanetorget (Mortensrud). Gå av på stoppestedet Ekeberghallen. Kort spasertur til tennisklubben herfra gjennom Ekebergparken. 


Trikk nr 13 eller 19 og gå av på Sportsplassen. Kort gangavstand herfra til Tennisklubben.

Parkering

Parkeringsplass med plass til noen biler ved tennsiklubben og mulig å parkere gratis i Jomfrubråtveien. Også mer tilgjengelig og praktisk (og masse gratis plass) på parkeringen til Ekebergparken og Ekeberghallen. Kort spasertur herfra til tennisklubben.

Førstehjelp og helse.


Man skal ikke delta om man er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon. Det gjelder både deltakere, supportere og besøkende.

Det vil være førstehjelpsutstyr i klubbhuset. Løpsgeneral Jon Asphjell er tidligere autorisert HLR-instruktør og har 6,5 års erfaring som sykepleier på Oslo skadelegevakt. Ved alvorlig skade eller annet akutt behov for helsehjelp er det kort vei til legevakt/sykehus med ambulanse.

Ellers vil vi ha håndsprit tilgjengelig.

Servering

Det blir tilgang til vann, varmt vann, kaffe og drikke. Vi ser på muligheten for servering av varm mat. Resten er «self support», så deltakere må ha med det de trenger av næring selv.

bottom of page